Морські гребінці можна знайти у будь-якому гіпермаркеті свіжими чи замороженими. М’ясо морепродукту – делікатес, який при правильному приготуванні може стати ніжним та неймовірно смачним. На його приготування потрібно мінімум часу та сил.

Морські гребінці можна знайти у будь-якому гіпермаркеті свіжими чи замороженими. М’ясо морепродукту – делікатес, який при правильному приготуванні може стати ніжним та неймовірно смачним. На його приготування потрібно мінімум часу та сил.

Якщо ви купили гребінці у замороженому вигляді, то при правильній розморозці вони не втратять смакових якостей. Але будьте уважні у магазині, бо варто купувати лише дикі гребінці, а не вирощені. Вони набагато смачніші. Не розморожуйте гребінці в мікрохвильовій печі, їх необхідно покласти в холодильник на кілька годин. Процес можна прискорити, поклавши упаковку з ними у холодну воду.

Гребінці відмінно поєднуються з манго, руколою, томатами, бринзою або козячим сиром. Також його прийнято вживати в сирому вигляді, тому він збереже всі вітаміни, частина яких може зникнути після термічної обробки.

Рецепт делікатесу, який оцінять усі: смажені гребінці

Складові

  • Гребінці морські – 600 Грамів
  • Розтоплене вершкове масло — 2 чайні ложки
  • Оливкова олія — 2 чайні ложки
  • Енергетична цінність
  • Калорійність: 161 ккал
  • Білки 30 г
  • Жири 0 г
  • Вуглеводи 0 г

Рецепт делікатесу, який оцінять усі: смажені гребінці

Спосіб приготування

Спочатку потрібно відокремити бічну м’яз. Вона тверда та не потрібна при приготуванні. Далі промийте гребінці водою і просушіть паперовим рушником.

На сковорідці розігрійте олію на сильному вогні. Гребінці посоліть і поперчіть, але не викладайте на сковорідку.

Гребінці повинні мати золотисту скоринку і залишатися прозорими у центрі. Подавати їх потрібно негайно, щоб вони не охолонули.

орські гребінці – дорогий делікатес, тому з ними потрібно поводитися акуратно. Делікатес не тільки смачний, а й дуже корисний. У ньому міститься багато білка.

Вони можуть бути не тільки самостійною стравою, але й інгредієнтом різних салатів та паст. Також до них чудово підходять різні соуси, наприклад, медово-часниковий, лимонно-олійний та медова глазур. Приготувати їх також нескладно, але незважаючи на це, вони відмінно доповнюють смак гребінців. На приготування цієї страви потрібно мало часу, але при цьому ви зможете здивувати домашніх та всіх гостей смачним делікатесом.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *